неделя, 27 юли 2014 г.

Талисман „Ключ на Успеха”Случвало ли Ви се е така, че с каквото и начинание или действие да се захванете, то често се проваля и в последния момент нещо се обърква? Чувствате ли се така, сякаш губите контрол над всичко около Вас и лошият късмет Ви съпътства постоянно, като независимо от всички опити не успявате да откриете така желаното щастие и успех в живота? Нима е честно едни да са родени с привилегии и да бъдат винаги уверени, успешни и процъфтяващи, а Вие колкото и да се трудите да сте обречени на провал и постоянна борба с проблемите? 

Ако отговорът на тези въпроси е да, в такъв случай на помощ идва магията.

На Вашето внимание представям единствен по рода си талисман, наричан „Мифтах ал-Наджах” или Ключ на Успеха, свързан с най-пазените тайни от арабския мистицизъм. Той притежава уникални качества за отключване на късмета и отваряне на вратите на благоденствието за своя притежател. Независимо дали страдате от липса на късмет и искате да излезете от омагьосания кръг на неудачието или желаете да увеличите успеха си и да умножите благоприятните възможности пред Вас, този изключителен талисман ще ви помогне да го сторите. Неговата сила ще отстранява пречките стоящи на пътя Ви и ще Ви улеснява да разрешавате бързо проблемите си.

Талисманът е една единствена бройка, ръчно изработен от чисто сребро проба 925 /17 гр./ през строго определено астрологично време и зареден със съответните заклинателни формули.
Не е в наличност

1 коментар: