Информация и общи условия


           Ако търсите автентични и непредлагани досега магически предмети - това е вашето място. Тук ще намерите различни талисмани, амулети, благовония и магически изделия от арабската окултна традиция и учението Илм Ал-Хикма. Всички от предлаганите продукти са изработвани ръчно, съгласно необходимите правила и изисквания и са предназначени да помагат в различни сфери на живота. Сред тях са такива за привличане на късмет, удачие, обич, подобряване в личен план, защита и предпазване, пречистване и разваляне на негативни въздействия.
           
            Представените талисмани и изделия произлизат от различните направления в арабската магия - работа със Свещен Коран, заклинания, молитви, квадрати, магически шрифтове, билки и смоли, ангели и джинове. Повечето от тях изискват трудоемки и времеотнемащи процеси на изработка, в съчетание с дадени изисквания, съблюдаване на астрологични влияния и ритуали за зареждане. Ето защо направата им може да отнема определено време. Това не са комерсиални продукти и като плод на споменатите усилия те са в ограничен брой, а създаването на някои няма да бъде повторено.

            Всички от предлаганите талисмани и изделия са подробно описани, заедно със съответните указания за употреба. Допълнителни сведения относно тяхната история и естество, както и общообразователна информация можете да откриете на сайта за арабска магия: www.arabskamagia.blogspot.com
            При възникнали въпроси или ако желаете да се консултирате за талисмани относно вашата потребност, не се колебайте да се свържете на посочените контакти.

Общи условия

Независимо че предлаганите предмети произхождат от многовековна магическа традиция и изработени съгласно всички изисквания, поради правни норми те се представят като окултни обекти и художествени произведения. В този сайт не се предлагат лекарства или лекарствени продукти, нито такива служещи като заместител на конвенционалната медицина. Целта и предназначението на талисманите и изделията са ясно изложени, без да се дава гаранция относно ефективността им, която зависи от различни фактори. Резултатността им може да варира от човек на човек, според личната вяра, отношение и други причини, поради което създателите им не носят отговорност спрямо липсата на ефект, пряка или непряка вреда, загуба или злоупотреба с тях. При разумна и нормална употреба, предлаганите обекти са абсолютно безопасни. Всички потребители получават пълна защита на личната информация съгласно Закона за защита на личните данни.
          

     Съдържанието на сайта подлежи на авторско право и никаква част, информация или снимков материал от него не може да се копира, възпроизвежда или обработва без предварителното разрешение от автора му. Последният запазва правото да коригира евентуални грешки, пропуски или неточности в представената информация, която се черпи от източници, създадени от трети лица.

     Поръчвайки от този сайт, вие се съгласявате с горепосочените условия и клаузите на настоящето споразумение и декларирате, че сте над 18-годишна възраст. В случай, че не сте съгласни с изложените тук условия и не желаете да се обвързвате с тях, то следва да не продължавате използването на тази страница.
           
Закупуване и доставка
            След направена поръчка на посочените контакти, доставката се осъществява чрез куриерските услуги на Еконт или Спиди на адрес или до офис с наложен платеж. В случай, че даден продукт не е в наличност или е необходимо определено време за изработка, това се уточнява предварително с клиента. 
Koнтакти за поръчки и запитвания
email: arabskamagia@abv.bg
skype: arabskamagia

Няма коментари:

Публикуване на коментар